اخبار و مقالات

​دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولید و بسته‌بندی گوشت گفت: صادرات دلیل اصلی افزایش قیمت گوشت گوسفند
تاریخ انتشار : 1395/5/13 ساعت 16:08:26



دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولید و بسته‌بندی گوشت گفت:
صادرات دلیل اصلی افزایش قیمت گوشت گوسفند
۱۹:۴۵ (سه شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» گوشت خارجی در سفره‌های ایرانی جایی ندارد/افزایش 11 درصدی صادرات لبنیات
» قاچاق دام گوشت را در پایتخت گران کرد
» شهروندان از خرید گوشت چرخ کرده آماده در قصابی‌ها پرهیز کنند
» افزایش حقوق ورودی گوشت و احشاء خوراکی پرندگان خانگی

نماینده بخش خصوصی کارخانه‌های بسته‌بندی گوشت گفت: تنها حدود ۱۰۰ کارخانه از ۶۰۰ واحد بسته‌بندی در کشور فعال هستند.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تولید و بسته‌بندی گوشت امروز با اعلام این خبر گفت: متأسفانه به‌دلیل مشکلات فراوان، تاکنون ۵۰۰ کارخانه از واحدهای بسته‌بندی گوشت در کشور تعطیل شده و نمی‌توانند فعالیت کنند.
مسعود رسولی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاران با هزاران دردسر اقدام به گرفتن مجوز می‌کنند، افزود: مقررات سختگیرانه‌ای که برای این واحدها وجود دارد، در راستای ارتقای سلامت مردم بوده و بسیار لازم و ضروری است. اما کارگاههای زیرزمینی بدون هیچ نظارتی به کار خود ادامه می‌دهند و عرصه را برای کارخانه‌های مجوزدار تنگ کرده‌اند.
به گفته وی، کارخانه‌های دارای مجوز، موظفند هر نوع گوشت را با رعایت اصول بهداشتی بسته‌بندی کرده و به بازار عرضه کنند؛ در عین حال این محصولات از شناسنامه برخوردارند و در صورت تخلف به راحتی قابل ردیابی هستند، اما چنین امکانی برای واحدهای غیرمجاز وجود ندارد.
رسولی خاطرنشان کرد: چند وقتی است که گوسفند زنده در بازار به‌شدت کم شده و گوشت این حیوان برای کارخانه‌ها کمیاب شده است، البته به‌نظر می‌رسد صادرات، یکی از دلایل اصلی این ماجرا باشد که اگر ادامه پیدا کند، احتمال افزایش گوشت گوسفند در آینده نزدیک وجود دارد.
وی در پایان با بیان اینکه استفاده از گوشت بسته‌بندی به نوعی کمک به حفظ محیط زیست است، تصریح کرد: وجود باقیمانده پروتئین در زباله، یکی از موارد تهدیدکننده محیط زیست قلمداد می‌شود، اما از آنجا که گوشت بسته‌بندی به‌طور کامل مصرف شده و دورریز ندارد، در زباله‌ها آلودگی ایجاد نمی‌کند./ایانا